Ny Spawn og nytt marked

Da har vi etter mange ukers arbeid, fått en kjempe oppgradering av spawn og marked med nye (og flere) spiller butikker. Dette er et formidabelt stykke arbeid utført av Rusha_ , MrTexof og MTR_Frikk. Vi setter enormt stor pris på innsatsen de har lagt ned i dette prosjektet. Vi ønsket å ha en spawn som var mer åpent,mer i stil til temaet på serveren og som samlet de stedene dere spillere har brukt for og som vi bruker i forskjellige sammenhenger, som bibliotek med enchanting table, smie, gildehus til bryllup, fengselet, portaler/gates og et trofè rom. Vi syns selv,og håper dere er enige i at vi har lykkes med det. Utforsk spawn og se på de mange detaljene som er der, og kanskje finner dere noen eastereggs 😉

Kart over spawn
Ta et bilde med Thor
Gildehallen
Markedet
Havna med Mt.Rushamore
Fengselet der vi shamer hackere og troll

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MidgardMC Discord
Medlemmer: 417
🔊┃DUO
🔊┃DUO
🔊┃DUO
🔊┃TRIO
🔊┃TRIO
🔊┃TRIO
🔊┃SQUAD
🔊┃SQUAD
🔊┃SQUAD
Peak Online: 161