Donasjoner

Vi har satt opp alternativ for donasjon. Man kan bruke Paypal og gjøre enten engangs donasjon,eller hvis man ønsker sette opp månedlig trekk.

Man bestemmer selv hvor mye man vil gi,men minimum er satt til kr. 10,- og det gjelder for 1 mnd av gangen. Vi er uansett takknemlige for all den hjelpen vi får til å holde serveren gående.

HUSK å merke med spillernavn.

Alle donasjoner vil gå til å dekke utgifter i forbindelse med drift av serveren (serverleie, kjøp av plugins, drift av hjemmeside etc.)

Vi er takknemlige for både store og små donasjoner, og vil gjøre vårt beste for å passe på at du som donor får en god spillopplevelse på serveren.

Vi understreker at donasjoner handler om å frivillig bidra til at vi kan gi spillerne så godt miljø som mulig. Av juridiske årsaker må vi være klare på at vi SELGER IKKE FORDELER. Man kan ikke bruke ekte penger på å «vinne» spillet (såkalt «pay2win»). Alle bonuser man opplever å få adgang til gjennom å donere kan man også oppnå inne i spillet uten å donere.

Som donor vil du blant annet få en egen Discord-rank som vil inkludere «game-tag». Du vil få tilgang til noen spesielle ting inne i spillet, som blant annet adgang til å sende meldinger gjennom plugin «Chat Feelings», og mer.

Alle donorer har en spesiell plass hos oss på Midgard.

PayPal

Select a Donation Option (NOK)

Enter Donation Amount (NOK)

MidgardMC Discord
Medlemmer: 417
🔊┃DUO
🔊┃DUO
🔊┃DUO
🔊┃TRIO
🔊┃TRIO
🔊┃TRIO
🔊┃SQUAD
🔊┃SQUAD
🔊┃SQUAD
Peak Online: 161